Mi az a kuponkód?

Első és legfontosabb, hogy a kuponkódok ingyenesek, nem kell fizetnünk értük. Kuponkódnak nevezik a betűkből számokból álló szöveget, melyek kedvezményes árat biztosítanak partnerünk webáruházából való rendeléskor. A kuponkódot a rendelés folyamatában kell megadni, rendelés véglegesítésekor már a kedvezményes ár lesz fizetendő.

A Kuponkódom.hu Magyarország egyik legnagyobb közösségi kedvezmény-katalógus oldala. Célunk, hogy valamennyi kedvezményes ajánlatot, kuponkódot összegyűjtsünk és kategóriákba rendezve mindenki számára elérhetővé tegyünk. Naponta frissülő tartalommal szolgáljuk ki weboldalunkra látogatókat.
A kuponkódok vagy más néven kedvezménykódokat megtalálod weboldalunkon a főoldalon listázva. Ha nem találsz számodra megfelelő kuponkódot, tovább válogathatsz kupon kategória oldalunkon, ahol tematikusan szétválogattuk neked a legjobb kedvezményeket, kuponkódokat.
Ha megtaláltad a megfelelő kuponkódot, kattints a “kuponkód” feliratú gombra és a kód megjelenik a képernyőn. Nincs is más dolgod, mint kimásolni a betűkből vagy számokból álló kódot és beváltani partnerünk weboldalán a rendeléskor.

Magyarország legnagyobb kuponoldal a kuponkodok.hu , több ezer kupon és több száz webáruház kedvezményes ajánlatait találod meg az oldalon.

Hogyan használd fel a kuponkódokat, kedvezményeket?

Ha megtaláltad a megfelelő kuponkódot, kattints a “Kód mutatása” feliratú gombra és a kód megjelenik a képernyőn. Nincs is más dolgod, mint kimásolni a betűkből vagy számokból álló kódot és beváltani partnerünk weboldalán a rendeléskor. Általában “kupon beváltása” beviteli mezőbe kell megadni a kuponkódot és rákattintani a “beváltás” feliratú gombra. Ezután a megrendelés értéke csökkentésre kerül a kuponkód értékével, ami lehet -5%,-10%,-20 de akár -50% is.

Néhány ismert márka és webáruház, melyekhez ingyenes kuponokat, kedvezményeket találsz a kuponkodom.hu weboldalon: About You kuponok, MediaMarkt kuponok, KFC kuponok, Libri kuponok, Wolt kuponok, BiotechUSA kuponok, Notion kuponok, Ecipo kuponok